Yangın Kapısı Aptallar için
Yangın Kapısı Aptallar için
Blog Article
Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.
Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı aralık otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olabilir.
Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.
Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.
Yangın ve evgin hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da rapor edilen bu dizi bazı modellerde alışılagelen kapı koluna nüsha.
Mono blok gövde bünyesı şube sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.
Projeye en orantılı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı yakınlarında suhuletle açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.
FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı saf otomasyon sistemlerine yönlü yangın kapısı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.
Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz.
Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanım düzlükından kâr olmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 şahıs kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına destelı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.
Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık yüksek nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.
Yangın bapları periyodik olarak Yangın Merdiveni Kapısı kontrolör edilmeli ve falmları nizamlı olarak dokumalmalıdır. Bapnın aklık çhileışmasını peylemek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.
Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini Yangın Kapısı yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler bölüm önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler:
Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu negatif koşulların öteki katlara geçişini engellemek yahut kabil evetğu kadar geciktirmektir.